Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB

 

Inkooporganisatie Bikes & Retail krijgt van HIT-MKB de exclusiviteit om hun diensten op gebied van energie, telecom, verzekeringen en afvalverwerkingen aan te bieden.

 
 


 (Colas van de Valk van Hit-MKB en Perry Jansen van Bikes & Retail schudden elkaar de hand om de exclusieve samenwerking te bezegelen)

Op 12 maart hebben Bikes & Retail en HIT-MKB een voor de tweewielerbranche exclusief contract afgesloten. Bij het runnen van een onderneming wordt het kostenaspect steeds belangrijker. Met name de vaste kosten blijven doorlopen en er wordt door veel ondernemers geen aandacht aan besteed omdat er vanuit wordt gegaan dat besparingen hierop moeilijk te realiseren zijn.

HIT-MKB is marktleider in het vormen van inkoopcollectieven voor MKB- en grootbedrijven. Bikes & Retail heeft samen met HIT-MKB een speciaal inkoopplatform ontwikkeld voor de bij haar aangesloten ondernemers. Bij HIT-MKB zijn reeds meer dan 4.000 bedrijven aangesloten. Door het inkoopcollectief realiseert HIT-MKB voor deze aangesloten bedrijven substantiële kostenbesparingen.

 

Een van de diensten die HIT-MKB levert is de inkoop van energie. De dienstverlening blijft niet alleen bij de inkoop maar zij zorgen er ook voor dat de aangesloten ondernemers van Bikes & Retail een zo laag mogelijk tarief blijven betalen. De aangesloten ondernemers kunnen ervoor kiezen om zich op energiegebied volledig te laten ontzorgen. Naast energie biedt HIT-MKB voor de relaties van Bikes & Retail nog andere diensten aan zoals afvalverwerking, telecom, kantoorartikelen en drukwerk. Binnen dit pakket kunnen de aangesloten ondernemers kiezen welke diensten interessant voor hun zijn.

 

 

 

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018