- Persbericht Geffen, 7 juli -

 

 

 

Het door Bikes & Retail georganiseerde Tour de France evenement afgelopen zondag was een daverend succes. Al in het begin van dit jaar zijn we gestart met de voorbereidingen van dit evenement, aldus Perry Jansen directeur van Bikes & Retail. 

"Eerst hebben we gekeken naar de mogelijkheden rondom de Grand Depart in Utrecht. Omdat we dit evenement echt wilde organiseren als een feestje voor de aangesloten winkels en hun personeel was zaterdag, als de meeste winkels open zijn, geen optie. Daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de tweede rit op zondag 5 juli. Als locatie kwamen we al snel uit in Rotterdam bij de Boompjes / Erasmusbrug. Naast dat op de Boompjes een sprint werd gehouden was dit het enige punt waar het hele tourcircus twee keer passeerde. Als uitvalbasis hebben we gekozen voor het lounge terras van Grand Cafe Prachtig aan de voet van de Erasmusburg. Vanaf deze plek kon het parcours goed bereikt worden. Daarnaast waren er vanaf de locatie aan het water nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals onder andere het aangekondigde protest van de politie en de ereboog van de Rotterdamse blusboten. 

Tijdens de doorkomst van de reclamekaravaan vlogen op dit punt de give-aways letterlijk om je oren. Vlak voordat de renners Rotterdam aandeden begon het enigszins te waaien. Stef Clement (IAM Cycling) ging direct na de start op avontuur met de Tsjech Barta (Bora-Argon) en de Fransmannen Fonseca en Quemeneur. Uiteindelijk was het Barta die na het winnen van de sprint op de boompjes als eerste de locatie, waar de genodigden van Bikes and Retail hadden plaatsgenomen, passeerde. Hierna lieten de vier renners zich terugzakken. 

Na de Erasmusbrug als de renners de Groene Kruisweg opdraaien richting Geervliet werd het weer onstuimig en guur. Bikes & Retail verplaatste daarom haar toerfeest van het lounge terras naar de zaal van Grand Cafe Prachtig. Na doorkomst hebben we nog een aantal uur geborreld, voor sommigen is het dan ook echt laat geworden. Deze dag met als schitterende einde dat de Duitser Griepel de pisnijdige Cavendisch verslaat en Cancellare het geel pakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018