Marketing

Marketing en Bikes & Retail Buying Group

Als aangesloten ondernemer bij de Bikes & Retail Buying Group zorgt u zelf voor uw eigen marketing. Natuurlijk staat het u vrij om onze mening te vragen over het door u gevoerde marketingbeleid. Daarnaast zullen wij ook graag een sparringpartner zijn en onze eigen ervaringen met u delen.

Marketing en Formules

Voor de deelnemers aan de formule is er een marketingprogramma beschikbaar. Door de formule alsmede de uitstraling bereikt de ondernemer als "local Hero" samen met de landelijke herkenbaarheid het meest optimale rendement.

Met de contractleveranciers wordt overleg gevoerd om te kijken in hoeverre zij acties hebben gepland en hoe er door gezamenlijke inspanning het maximale voor u als ondernemer kan worden uitgehaald.

Een belangerijk uitgangspunt bij de marketing van de formules is dat het moet bijdragen aan u rendement. Naast de algemene marketing van de formule is er ook op het gebied van marketing maatwerk mogelijk dit alles zodat u de rol van "local Hero" zo goed mogelijk kan invullen. U bent immers als geen ander op de hoogte van wat er speelt binnen u marktgebied en wanneer er plaatselijke evenementen zijn.

Narrow Casting
Voor de ondernemers faciliteert Bikes & Retail narrow casting (shop TV). Door Narrow Casting kunnen actuele aanbiedingen snel worden gecommuniceerd op de winkelvloer.

  

 

    

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018