Assortiment

Als ondernemer aangesloten bij B&R Buying Group of B&R centraal betalen bepaald u uw eigen assortiment en bij wie u inkoopt.

Samen met de bij Bikes & Retail aangesloten contractleveranciers proberen wij het voor u het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om bij deze leveranciers af te nemen. In de praktijk zal het dan ook veelal voorkomen dat het niet aantrekkelijk is om bij niet-contractleveranciers af te nemen. 

Formules,  basisassortiment,  actieassortiment en lokale invulling
Bij de formules is in overleg met de bij de formule aangesloten ondernemers een basisassortiment samengesteld. Vanzelfsprekend bestaat het basisassortiment alleen uit artikelen welke betrokken worden bij de contractleveranciers.

Basisassortiment
Het basisassortiment vormt de basis voor de samenwerking binnen de formules. De artikelen uit het basisassortiment zijn dan ook de artikelen die constant terugkomen in de communicatie van de desbetreffende formule. Het staat u als ondernemer vrij om van het basisassortiment af te wijken. Natuurlijk dient u zich dan wel te beseffen dat des te sterker u afwijkt, des te minder winstgevend de samenwerking voor u kan zijn.

Actieassortiment
Zoals de naam het al zegt is het actieassortiment bedoelt om actie te maken, simpel gezegd om "traffic" in de winkel te krijgen. Het actieassortiment is een wisselend assortiment van scherpe aanbiedingen welke meerdere keren in het seizoen worden herhaald.

Lokale invulling
In het geval u er als ondernemer voor kiest om het basisassortiment en actieassortiment op te nemen, blijft er nog voldoende ruimte over om een deel van het assortiment zelf in te vullen. Hier is bewust voor gekozen omdat op de lokale markt de vraag anders kan zijn dan op de landelijke markt of omdat u te maken heeft met een lokale concurrent.

 

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018