Accountmanagement

Accountmanager en Bikes & Retail Buying Group
Als u als ondernemer aangesloten bent bij de Bikes & Retail Buying Group, wordt u net als bij de formules op regelmatige basis bezocht door onze accountmanager. In eerste instantie is het de taak van de accountmanager om te zorgen dat alles soepel tussen u, de contractleveranciers en Bikes & Retail verloopt. Natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht bij de accountmanager, hij is immers uw contactpersoon binnen de organisatie. Het grote voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft uit te zoeken bij wie u moet zijn binnen de organisatie. Doordat de meeste vragen voor onze accountmanager niet nieuw zijn, kan hij u meestal direct antwoord geven en kan hij de meest voorkomende problemen snel voor u oplossen.

Accountmanager en formules
Bij de formules is het contact van de accountmanager met u als deelnemer aan de formules nog veel intensiever.

Voor alle deelnemers aan de formules wordt een accountplan opgesteld. In dit accountplan dat een samenspel is tussen de accountmanager en de deelnemers aan de formule worden onderlinge afspraken vastgelegd. Voor het lopende jaar wordt er een aantal speerpunten geformuleerd waar aan gewerkt gaat worden. Enerzijds zal worden vastgelegd welke inspanningen u gaat leveren, anderzijds wordt beschreven op welke wijze de accountmanager u gaat ondersteunen.

Gaandeweg het seizoen wordt het een en ander geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Aan het einde van het seizoen wordt samen met u de balans opgemaakt en wordt gekeken in hoeverre de gestelde doelen zijn gerealiseerd. Dit is dan ook het moment dat gezamenlijke aandachtspunten voor het volgende seizoen worden geformuleerd. Het accountplan heeft als doel om de samenwerking met Bikes & Retail en uw winkel naar een hoger niveau te brengen.

 

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018